Milletvekili Özbek Trabzon'da Bayburtlularla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Özbek Trabzon'da Bayburtlularla Buluştu

Milletvekili Özbek Trabzon\'da Bayburtlularla Buluştu

Türkiye'nin en büyüleyici starlarından Zara Trabzon Dede Korkut Bayburtlular Derneği'nin düzenlediği gecede renkli anlar yaşattı.

25.11.2013 15:58  Güncelleme: 16:29

Türkiye'nin en büyüleyici starlarından Zara Trabzon Dede Korkut Bayburtlular Derneği'nin düzenlediği gecede renkli anlar yaşattı.

Türkiye'de 7'den 70'e herkesin gönlünde özel bir yer edinen Türk Müziğinin eşsiz sesi ZARA, Hayri Gür Spor Salonunu'nda yapılan Bayburtlular Gecesi'nde sahne aldı. Solonun tıka basa dolduğu gecede Zara binlerce hayranını coşturdu.

Geceye Bayburt Valisi Abdulhamit Karaca, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yumak, Bayburt Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk, Bayburt Grup Özel İdare Klup Başkanı Hikmet Şentürk ve Bayburt'taki kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri yanında sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Trabzon'daki Bayburtlular katıldı.

Trabzon Dede Korkut Bayburtlular Derneği Başkanı Kaya Çakır, Bayburtlular gecesindeki Zara konserinden önce bir selamlama konuşması yaptı. Gecede Vali Yardımcısı Karaca ve Belediye Başkanı Polat da kısa bir selamlaşma konuşması yaptı.

Daha sonra söz alan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, programı organize eden Trabzon Dede Korkut Bayburtlular Derneği'ne teşekkür ederek şöyle konuştu: " Bugün burada gurbetteki Bayburt'un coşkusunu yaşıyoruz. Gurbetteki hemşerilerimizle buluşmanın mutluluğu ileyiz. Birlik ve bütünlüğümüzü bu salonda tüm Türkiye'ye gösteriyoruz. Bayburtlu olmanın gurur ve onurunu yaşıyoruz. Bu salondaki tablodan Bayburt'un ne kadar sıcak ve samimi, duygulu insanlar olduğunu görüyorum. Cenab-ı Allah bu mutluluğumuzu inşallah bozmaz. Daha nice gurbette Bayburt geceleri yaşamak ve yaşatmak dileğiyle tüm hemşerilerimin bu mutlu gününde yanında olmaktan dolayı sevinçliyim. Buradan da yarın tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum." - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Özbek Trabzon'da Bayburtlularla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement