Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Seçiminin Ardından

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunarak, AK Partili meclis üyelerini kutladı.

03.11.2015 13:15

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi sonuçlarının Türkiye için hayırlı olması temennisinde bulunarak, AK Partili meclis üyelerini kutladı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Maltepe Belediye Meclisi'nin kasım ayı olağan toplantılarının açılış konuşmasında Kılıç, seçim sonuçlarının Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Maltepe'nin geneline bakıldığında barış ve huzur içerisinde bir seçimin tamamlandığını belirten Kılıç, şunları kaydetti:

"Bu, Türkiye'de öncelikle demokrasinin, ülkemizin kazanması anlamına geliyor. Bu vesileyle seçimden başarıyla çıkan AK Parti'nin değerli meclis üyelerini tebrik etmek istiyorum. AK Parti'nin İlçe Başkanı Ümit Çoban'ı arayıp kutladım. Seçim çalışmasında bu yarışa katılan diğer siyasi partilerimizi de tebrik etmek istiyorum. İnşallah ülkemiz, daha güzel yarınlara hep birlikte, insanları kol kola, barış ve huzur içerisinde bir an önce kavuşur; çalışmalar, kaldığı yerden devam eder. Sağduyunun hakim geldiği bu seçimde emeği geçen bütün arkadaşlarımıza huzurlarınızda bir kere daha teşekkür etmek istiyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement