Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Seçiminin Ardından

CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, 1 Kasım seçim sonuçlarına saygı duyduklarını ve sonuçların hayırlı olmasını dilediğini bildirdi.

04.11.2015 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, 1 Kasım seçim sonuçlarına saygı duyduklarını ve sonuçların hayırlı olmasını dilediğini bildirdi.

Şahbaz, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, partilerine bundan sonraki süreçte daha büyük sorumluluk düştüğünü belirterek, AK Parti'nin bundan sonraki icraatlarının da en büyük takipçisi ve denetleyicisi olacaklarını belirtti.

Türkiye'de gerek hak ve özgürlüklerin ve demokrasinin korunmasında, gerekse adaletin tesisinde CHP'ye büyük sorumluluk ve görevler düştüğünü ifade eden Şahbaz, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

"Partimizin toplumun her kesiminde hakkı yenen, ezilen, hukuksuzluğa uğrayan vatandaşlarımızın bundan sonra da yanında olacağının bilinmesini isteriz. Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya'da ve Türkiye'de üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirecek, ilimizde binlerce hemşehrimizin bize verdiği destekle hükümetin icraatlarının takipçisi olacaktır. Kütahya'mızın hükümete verdiği desteğin karşılığını, hak ettiğini alması için tüm gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyoruz."

Şahbaz, seçim sürecinde özveriyle çalışan milletvekili adaylarına, parti teşkilatlarına ve kendilerini destekleyen Kütahya halkına teşekkür ettiklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekili Seçiminin Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement