Milletvekili Yetiş'ten Sendikalara Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milletvekili Yetiş'ten Sendikalara Ziyaret

Milletvekili Yetiş\'ten Sendikalara Ziyaret

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Türk Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi ile Memur-Sen Adıyaman Şubesini ziyaret etti.

05.01.2014 14:53

AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Türk Eğitim-Sen Adıyaman Şubesi ile Memur-Sen Adıyaman Şubesini ziyaret etti.

İlk önce Memur-Sen Adıyaman Şubesini ziyaret eden Yetiş, sendika üyeleri ile sohbet etti.

Memur- Sen Adıyaman Şubesinde bir konuşma yapan Yetiş, şunları söyledi: "AK Parti Adıyaman teşkilatımızla beraber sendikalarımızı ziyaret ediyoruz. Türkiye'de, özellikle AK Parti milletvekilleri ile beraber, yoğun demokratikleşme ve şeffaflaşma süreci başladı. Bu sürecin en önemli unsurlarından bir de sivil toplum kuruluşlarının geliştirilebilmesi var. Sendikal mücadelede, bu çerçevede en önemli unsur olarak şuan Türkiye'de, demokratik hayatın vazgeçilmez haline gelmiş durumda. Özellikle ülkemizin de, son zamanlarda yaşanan olaylarda, ülkeyi siyasal istikrarsızlığa dönük yapılan bir takım uluslararası operasyonlara karşı yine başta Memur- Sen olmak üzere sendikal mücadeleyi ortaya koyan tüm mücadelelerde sivil toplumun bütün kesimlerinden çok olumlu tepki görüyoruz ve halkımızın bu meseleyi çok ciddi kavradığına inanıyoruz."

Memur-Sen Adıyaman Şubesi adına konuşan Sağlık-Sen Adıyaman Şube Başkanı Abdulkadir Bozan, "Sayın vekilimiz, hem memurların özlük ve sosyal hakları gibi bizler de zaman zaman siyasi partilerimizi sivil toplum örgütleri ile beraber istişare ederek bu konudaki görüşlerimizi siyasi partilere ya da ilgili kuruluşlara görüş ve önerilerimizi bildiriyoruz. Bu amaç ile yine bir aradayız. Biz sayın vekilimize teşekkür ediyoruz, bizleri ziyaret etmelerinden dolayı" dedi.

Yetiş ve beraberindekiler daha sonra çarşı merkezinde esnafı ziyaret ederek esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. Yetiş, esnaf ziyaretleri sonrası Türk Eğitim- Sen Adıyaman Şubesini ziyaret etti. Yetiş burada, Türk Eğitim- Sen Adıyaman Şube Başkanı Şemsettin Ağar ve sendika üyeleri ile bir araya geldi.

Yetiş, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Zaman zaman bir araya gelmemiz kendi şehrimizin ve ülkemizin sorunları ve sıkıntılarını istişare etmemiz ve çzzmmeiz içindir. Bu kaçınılmazdır ve gayet doğaldır. Bu yönüyle de her gelişimimizde sağolsun başkanımız ve yönetimi güleryüzü ile karşıladılar. Ben bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum"

Türk Eğitim- Sen Adıyaman Şubesi Başkanı Şemsettin Ağar ise, yapılan ziyaretten dolayı mutlu olduklarını belirterek Yetiş'e teşekkür etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milletvekili Yetiş'ten Sendikalara Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement