Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor - Son Dakika
Yerel

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor

Niğde'de, AK Parti'den milletvekili seçilen Alparslan Kavaklıoğlu mazbatasını aldı.

17.06.2015 18:28

Niğde'de, AK Parti'den milletvekili seçilen Alparslan Kavaklıoğlu mazbatasını aldı.

Kavaklıoğlu, adliyedeki törene beraberinde Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti İl Başkanı Emrah Özdemir ve partililerle geldi.

Kavaklıoğlu, burada mazbatasını Niğde Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ağır'dan aldı.

Törenin ardından Öğretmenevinde düzenlenen resepsiyonda konuşan Kavaklıoğlu, seçimde başarılı sonuç aldıklarını söyledi. Önceki dönemde de milletvekilliği yaptığını ifade eden Kavaklıoğlu, şunları kaydetti:

"Allah nasip etti bir dönem milletvekilliği yaptım bu benim için çok büyük bir şerefti. Milletvekili olmak Türkiye'yi temsil etmek, Niğde'yi temsil etmek benim için çok büyük bir şerefti. Allah şimdi ikinci dönemi de nasip etti. Bu da bana büyük bir şeref, bu şerefi sonuna kadar taşıyacağım. Memleketimle her zaman iftihar ediyorum. Her zaman benim arkamda durmuşlardır onların desteğini her zaman arkamda hissetmişimdir. Teşkilatlarımız da her zaman arkamda olmuştur. Bir hükümet kurulacak, bunların çalışmaları yapılıyor. Seçim çalışmalarımızın değerlendirilmesi, istişaresi yapılıyor. Yüzde 41 oy almış birinci partiden başarısız gibi davranması, dışarıda başarısız gibi algı oluşması hoş bir şey değil. Kesinlikle biz bu seçimde başarılı olduk."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milletvekilleri Mazbatalarını Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement