Milli Eğitim Müdürü Serin, Nizip'te Öğretmenlerle Biraraya Geldi - Son Dakika
Yerel

Milli Eğitim Müdürü Serin, Nizip'te Öğretmenlerle Biraraya Geldi

Milli Eğitim Müdürü Serin, Nizip\'te Öğretmenlerle Biraraya Geldi

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Nizip ilçesine yeni atanan öğretmenler ile bir araya geldi.

16.02.2012 15:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, Nizip ilçesine yeni atanan öğretmenler ile bir araya geldi.

Nizip ilçesine yeni atanan 128 öğretmen ile Hatice Seyit Çeker İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda yapılan seminerde bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin, öğretmenler ile sohbet etti. Öğretmenlere bundan sonra yapacakları fedakarlıklar ile ilgili bilgi veren Serin, öğretmenliğin çok kutsal ve önemli bir meslek olduğunu ifade etti. Serin, "Biliyorsunuz temelde hepimiz öğretmeniz. Öğretmenlik çok kutsi bir meslek, yani bu sözümü bazıları sıradan bir söz olarak değerlendirebilir ama öyle değil. Öğretmenlik gerçekten çok kutsi bir meslek. Niçin önemli dersek, çünkü biz öğretmenler hep beraber geleceği inşa ediyoruz. Bir nesli bizler yetiştiriyoruz. Eğer bir ülkede bir nesil iyi yetişmiş ve iyi eğitilmiş ise, o ülkenin geleceği adına kaygı duymaya gerek yoktur. Ama suça bulaşmış, katkı sağlamamış veya toplumdan bir şeyler alıp götüren insanlar neticede bir eğitimsizliğin ürünüdür.

İşte bu açıdan öğretmenlik mesleği çok önemli bir görevdir. Ben her zaman söylüyorum; eğer ben dünyaya yeniden gelmiş olsam yeniden öğretmen olurdum" dedi.

Düzenlen toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Metin Kılıçparlar, Okul Müdürü Halil Kendirci ve öğretmenler katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Eğitim Müdürü Serin, Nizip'te Öğretmenlerle Biraraya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement