Milli Sporcu Antalya'da Gelişim Kampına Katılacak - Son Dakika
Yerel

Milli Sporcu Antalya'da Gelişim Kampına Katılacak

Milli Sporcu Antalya\'da Gelişim Kampına Katılacak

Bozüyüklü milli sporcu Aybüke Levent'in, Antalya'da düzenlenen karate milli takım gelişim kampına katılacağı bildirildi.

19.11.2012 15:25

Bozüyüklü milli sporcu Aybüke Levent'in, Antalya'da düzenlenen karate milli takım gelişim kampına katılacağı bildirildi.

Levent, gazetecilere yaptığı açıklamada, gelişim kampının sporcular için yararlı olacağını belirterek, Aralık veya Ocak ayında düzenlenecek Türkiye şampiyonası öncesi kampın yararlı geçeceğini söyledi.

Kampın, sporcuların en iyi şekilde hazırlanması ve antrenörlerin kendi düşünce ve tekniklerini öğrencilere aktarması açısından önemli olduğunu ifade eden Levent, "Sporcular kamplarda kendini iyi şekilde motive edebiliyor. Konya'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasında derece yapanlar milli takım seçmelerine katılmaya hak kazanıyor. Milli takım seçmelerinde birinci olan Avrupa şampiyonasına ve ardından dünya şampiyonasına katılacak. Benim hedefim dünya şampiyonu olmak. Geçen yıl final maçında Ukraynalı sporcuya olaylı bir şekilde maçı verdim. Bu yıl iddialıyım. Yapabileceğime de inanıyorum" dedi.

Bozüyüklü olmasına rağmen yetkililerin kendisine ilgi göstermediğinden dolayı müsabakalarda Eskişehir'i temsil ettiğini anlatan Levent, şöyle konuştu:

"Sadece yılda bir kez Bozüyük'ü okullar arası müsabakalarda temsil ediyorum. Aslında Bozüyük'ü temsil etmek istediğimi söyleyemem. Ben 4 yıl Bozüyük adına dövüştüm. Hiçbir şekilde, hiçbir yerden ilgi görmedim. Benim ailem bana destek çıktı. Ben maçtan geldiğimde kurum amirlerine ben arayıp kendim söylüyordum. Her sporcu getirdiği madalyanın karşılığını görmek ister. Maddi karşılık değil makamında tebrik edilmek bile yeterli oluyor. Ben Avrupa Şampiyonu olduğum zaman tam 6 ay geçtikten sonra Belediye Başkanlığı makamında kabul edildim. Burada bu kadar çok az ilgi gösterilmesi ve spora değer verilmemesi üzücü bir durum. Bozüyük'te spor yapmak imkansıza yakın olduğu için ben Eskişehir'e spor yapmaya gidiyorum. Bozüyüklü olabilirim ama Eskişehir adına dövüşüyorum. Kesinlikle Bozüyük'ü küçümsediğimden dolayı değil, Bozüyük'te ilgi görmediğimden dolayı Eskişehir'i temsil ediyorum. Çünkü orada değer ve ilgi görüyorum."

Muhabir: Barış Eren/ Muhsin Arslan

Yayıncı: Mürsel Çetin - BİLECİK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Milli Sporcu Antalya'da Gelişim Kampına Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement