Milli Sporculardan Kalaycı'ya Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Milli Sporculardan Kalaycı'ya Ziyaret

Milli Sporculardan Kalaycı\'ya Ziyaret

Milli Takım kampında olimpiyatlara hazırlanan Meram Belediyesporlu tekvandocular Maide Nur Uysal ile Fatma Keleş, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı ziyaret etti.
Milli sporcuların yaptığı ziyarette Meram Belediyespor Genel Sekreteri...

06.12.2013 14:53

Milli Takım kampında olimpiyatlara hazırlanan Meram Belediyesporlu tekvandocular Maide Nur Uysal ile Fatma Keleş, Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'yı ziyaret etti.

Milli sporcuların yaptığı ziyarette Meram Belediyespor Genel Sekreteri Mehmet Balaban ile tekvando antrenörü Ali Yıldız da hazır bulundu. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın başlattığı proje ile Türkiye'de ilk defa bir sonraki olimpiyatın hazırlığının 4 yıl öncesinden başlatıldığını belirten Meram Belediyespor Genel Sekreteri Mehmet Balaban, "Tekvando Federasyonu olimpiyatlarda mücadele edecek sporcuları belirledi. Bu kapsamda kulübümüz sporcularından Maide Nur Uysal ile Fatma Keleş de Milli Takım kampına davet edildi" dedi.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı ise, "Şimdiye kadar sporcularımız hem tekvando, hem de bedensel engelli halter branşında olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonlukları kazanmışlardır. 2016 yılında Brezilya'da yapılacak olimpiyatlara da en iyi şekilde hazırlanarak ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerine yürekten inanıyorum. Meram Belediyemiz sadece belediyecilik hizmetlerinde değil sportif aktivitelerde de kendini ispatlamış bir belediyedir. Spora ve sporcuya da destek olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Sporculardan Kalaycı'ya Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement