Düzce Uzunmustafa İlkokulu minik kalpler anasınıfı ve 1/g sınıfı öğrencilerinin hazırladığı atıklar canlanıyor, nesli tehlike altındaki canlıları tanıyorum defile ve sergisi büyük ilgi gördü.
Düzce Belediyesi Sergi Salonunda Uzunmustafa İlkokulu Minik Kalpler anasınıfı ve 1/G sınıfının hazırladığı "Atıklar Canlanıyor, Nesli Tehlike Altındaki Canlıları Tanıyorum" temalı defile ve sergi açıldı.
Açılışın ardından Vildan Yüksel öğretmenin Minik Kalpler Anasınıfı öğrencileri tarafından atıklardan yapılmış olan kıyafetlerin yer aldığı defile sergilendi. Öğrencilerin atıklardan yaptığı defile büyük ilgi gördü. Ardından ise Dilek Balaban öğretmenin aile çalışması olan nesli tehlike altındaki canlıları tanıyorum konulu maket sergisi gezildi. - DÜZCE
Son Dakika › Yerel › Minik Öğrencilerden Atıklar Canlanıyor Sergisi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.