Minik Öğrencilerden Polislere Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Minik Öğrencilerden Polislere Taziye Ziyareti

Minik Öğrencilerden Polislere Taziye Ziyareti

İstanbul Beşiktaş’ta 10 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş ile Bursa spor maçının ardından çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan bombalı saldırı sonrasında tüm Türkiye’de olduğu gibi Osmaneli’de de “Polisimizin yanındayız” mesajları verilmeye devam ediyor.

14.12.2016 12:59

İstanbul Beşiktaş'ta 10 Aralık Cumartesi günü Beşiktaş ile Bursa spor maçının ardından çevik kuvvet polislerine yönelik yapılan bombalı saldırı sonrasında tüm Türkiye'de olduğu gibi Osmaneli'de de "Polisimizin yanındayız" mesajları verilmeye devam ediyor.

Ertuğrul Gazi Camii 4-6 yaş grubu Kur'an kursu öğrencileri ve öğreticileri, bu kapsamda İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarete ilişkin açıklama yapan kurs öğreticileri, "10 Aralık 2016 tarihinde yaşanan hain saldırı sonrasında yaşlısıyla genciyle polisimizin yanında olduğumuzu göstermek amacıyla Ertuğrul Gazi Camii 4-6 yaş grubu minik öğrencileri ve öğretmenleri olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polislerimize geçmiş olsun ve taziye ziyaretinde bulunduk" dedi.

Minik Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmaneli İlçe Emniyet Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Yalçın Avcı ise, "Öğrencilerimizin bu anlamlı ziyareti bizleri fazlasıyla duygulanmıştır. Biz de bu birlik beraberlik olduğu sürece bizlerin mücadelesi daha güçlü bir şekilde sürecektir. Bu nedenle ben öğrencilerimize ve öğretmenlerine bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.

Minik öğrenciler daha sonra yanlarında getirdikleri karanfilleri polislere vererek, üzüntülerini dile getirdiler. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Minik Öğrencilerden Polislere Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement