'Miroğlu' Küçükköy Belediyesinin Gözbebeği - Son Dakika
Yerel

'Miroğlu' Küçükköy Belediyesinin Gözbebeği

\'Miroğlu\' Küçükköy Belediyesinin Gözbebeği

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyesi'nin girişinde tüm sempatikliği ve güler yüzü ile vatandaşları karşılayan Mehmet Baş adlı engelli personel, hem başarısı hem de vatandaşlara gösterdiği saygıyla dikkatleri üzerine çekiyor.16...

19.02.2012 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy Belediyesi'nin girişinde tüm sempatikliği ve güler yüzü ile vatandaşları karşılayan Mehmet Baş adlı engelli personel, hem başarısı hem de vatandaşlara gösterdiği saygıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

16 yıldır Küçükköy Belediyesinde engelli kadrosunda çalışan Baş, yıllardır Serebral Palsi adlı hastalıkla güncele hayatta birçok sorunla birlikte yaşıyor. Anne ve babasını yıllar önce kaybeden Mehmet Baş kardeşi yeğenleriyle birlikte ikamet ediyor. Tek isteği bir eş bulup, çoluk çocuğa karışmak olan, Baş'ın, önümüzdeki 4-5 aylık süreçte de emeklilik hakkını kazanacağı belirtiliyor. Aslen Küçükköy'ün yerli halkından olduğu belirtilen Mehmet Baş adlı engelli personelin, emekliliğinin yaklaşması ise, Küçükköy Belediyesinde çalışan mesai arkadaşları tarafından ise buruk bir sevinçle karşılanıyor.

Mehmet Baş'ın sempatik hareketleri ve yapılan şakalara kendisine has gülümsemeyle karşılık verdiğini belirten arkadaşlarından Timur Akıner, "O bizim Yusuf Miroğlu'muzdur. ( Kenan İmirzalıoğlu'nun başrolünü üstlendiği Deliyürek dizisindeki karakter) Şimdiye kadar hiç kimseye en ufak bir saygısızlığı olmadığı gibi, büyüklerine saygılı, küçüklerine karşı da son derece sevecendir. Emekli olup, belediyeden ayrılmak zorunda kalacağı için belediye personeli arkadaşları olarak üzülüyoruz ama diğer yandan da kendisi için emekliliğin daha huzurlu olacağına inandığımız için sevinçliyiz. Ancak hiçbir zaman Mehmet ağabeyimizi yalnız bırakmayacağız" diye konuştu.

ÜÇ BELEDİYE BAŞKANINA TEŞEKKÜR

Öte yandan, Küçükköy Belediyesi'nin sevilen yüzü Mehmet Baş ise; Eski Küçükköy Belediye Başkanı Bayram Ertuğral, ardından görev yapan M. Nedim Özdemir ve halen daha görevde bulunan Mesut Ergin'e her fırsatta şükranlarını dile getiriyor.

Baş, "16 yıl önce Küçükköy Belediyesine engelli kadrosundan işe alındım ve o yıldan bu yana üç belediye başkanı da bana sahip çıktı. Ekmek verdi. Allah hepsinden razı olsun" ifadelerini kullandı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Miroğlu' Küçükköy Belediyesinin Gözbebeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement