Mücahit Fındıklı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Mücahit Fındıklı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Mücahit Fındıklı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı AK Parti Malatya Milletvekili Mahmut Mücahit Fındıklı, Malatya'nın Akçadağ ilçe merkezi ile Kozluca, Gürkaynak ve bağlı mezraları ziyaret...

19.09.2013 12:39

Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı AK Parti Malatya Milletvekili Mahmut Mücahit Fındıklı, Malatya'nın Akçadağ ilçe merkezi ile Kozluca, Gürkaynak ve bağlı mezraları ziyaret etti.

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Murat Turgut, AK Parti Meclis Üyesi Sıddık Özdemir, AK Parti Akçadağ İlçe Teşkilatı üyeleri ile birlikte Gürkaynak ve yakın köylerin muhtarları ile bir araya gelen Fındıklı, muhtarların sorunlarını dinledi.

Son yıllarda köye hizmet götürme noktasında ciddi atılımların yapıldığını belirten Fındıklı, "Köylümüzün ayağına kadar hizmeti götürmek bizim içir bir gurur vesilesidir. Her zaman hizmet etme arzusu ve aşkı içindeyiz" dedi.

Muhtarların aktardığı sorunları dinleyen Fındıklı, var olan sorunlar ile ilgili çözüm odaklı çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Daha sonra Kozluca'ya geçen Fındıklı ve beraberindeki heyet burada köy düğününe de katıldı. Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Fındıklı, Kozluca'ya bağlı mezraları da ziyaret etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mücahit Fındıklı, Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement