Mudanya'da "Bir Destandır Çanakkale" Gösterisi Sergilendi - Son Dakika
Yerel

Mudanya'da "Bir Destandır Çanakkale" Gösterisi Sergilendi

Mudanya\'da "Bir Destandır Çanakkale" Gösterisi Sergilendi

Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürlüğü ve Mudanya Belediyesinin organizasyonuyla "Bir Destandır Çanakkale" adlı program Mudanyalılar ile buluştu.

02.07.2014 16:34

Büyükşehir Belediyesi Kültür Şube Müdürlüğü ve Mudanya Belediyesinin organizasyonuyla "Bir Destandır Çanakkale" adlı program Mudanyalılar ile buluştu.

Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi'ndeki etkinliğe Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Nurettin Özdoğan'ın yanı sıra CHP Kadın Kolları üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Çanakkale şiirleri, oratoryo, ağıtlar ve türkülerin yer aldığı programda, Çanakkale'de yaşanan olaylar kesitler halinde sunuldu. AK Parti eski milletvekili Faruk Anbarcıoğlu'nun eserini Erdinç Ertüzün'ün yönetmenliğinde sahneye koyan oyuncular, Çanakkale Savaşı'nda yaşanan olayları bir kez daha anımsattılar. Vatan, bayrak ve din sevgisini dile getiren oyuncular, program sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı.

Temsili olarak şehit düşen askerin göğsünden çıkarılan Türk bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim'i anlatının yönetmeni Erdinç Ertüzün, Binbaşı Nurettin Özdoğan'a teslim etti. Özdoğan is, Türk bayrağı ve Kur'an-ı Kerim'i öperek teslim aldı. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mudanya'da 'Bir Destandır Çanakkale' Gösterisi Sergilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement