Mudanya Gençlik Spor Kulübü Hasan Torun'a Emanet - Son Dakika
Yerel

Mudanya Gençlik Spor Kulübü Hasan Torun'a Emanet

Mudanya Gençlik Spor Kulübü Hasan Torun\'a Emanet

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Gençlik Spor Kulübü, olağan genel kurul sonrası yeni yönetimini belirlerken, dört oyuncusunu da transfer etti.2007 yılından beri 12 branşta 400 sporcusu ile faaliyet gösteren...

20.09.2013 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesinde 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Gençlik Spor Kulübü, olağan genel kurul sonrası yeni yönetimini belirlerken, dört oyuncusunu da transfer etti.

2007 yılından beri 12 branşta 400 sporcusu ile faaliyet gösteren Mudanya Gençlik ve Spor Kulübü'nün olağan genel kurulu yapıldı. İki yıllığına göreve antrenör Hasan Torun getirildi. Torun başkanlığındaki yönetim kurulunda öğretmen Tuğba Uzun, teknisyen Sabahattin Çetinkaya ile antrenörler Mümin Ceylan ve Hasan Yakut görev aldı. Denetim kurulunda Seyfi Civelek, Hasan Er ve Bahar Şafak gibi isimler görev alırken, disiplin kurulu ise Fazlı Güneş, Ufuk Menemen ve Taner Kurun'dan oluştu.

Gençleri kötü ve zararlı alışkanlardan uzak tutmanın öncelikli maksatları olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Hasan Torun, ilçede spor faaliyeti yapmak isteyen her yaştan sporsevere imkanlar dahilinde yardımcı olacaklarını bildirdi.

Üç yıldır kulüp bünyesinde faaliyet gösteren 4 voleybolcu, Özel Emine Örnek Spor Kulübü'ne transfer oldu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanya Gençlik Spor Kulübü Hasan Torun'a Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement