Mudanyalı Minikler, Gazzeli Çocukların Öldürülmesini Canlandırdı - Son Dakika
Yerel

Mudanyalı Minikler, Gazzeli Çocukların Öldürülmesini Canlandırdı

Mudanyalı Minikler, Gazzeli Çocukların Öldürülmesini Canlandırdı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde İsrail’in Gazze katliamı protesto edilirken, Filistinli çocukların öldürülmesi de canlandırıldı.

09.08.2014 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesinde İsrail'in Gazze katliamı protesto edilirken, Filistinli çocukların öldürülmesi de canlandırıldı.

Mudanya Klasspor'un düzenlediği gösteride İsrail'in Gazze'deki katliamları protesto edildi. Protesto gösterisinde Netanyahu'nun resmi ve İsrail bayrağı yakıldı. Mütareke Meydanı'ndaki gösteride İsrail aleyhinde pankartlar açılırken, İsrail mallarının alınmaması istendi. Daha sonra İsrail'in oyuncaklarıyla oynayan çocukları öldürmesi temsili olarak canlandırıldı. Çocuklar, kumsala cansız gibi yatarak zulmü canlandırdı.

Klasspor Başkanı Necati Şimşek, 21. asırda bütün insani değerleri ayaklar altına alan İsrail'e karşı bütün dünyanın sessiz kaldığını söyledi. Şimşek, "Son savaş teknolojileriyle kan kusan silahlara göğsünü siper ederek topraklarını, Müslümanların ilk kıblesini koruyan kardeşlerime selam olsun. Yaklaşık bir aydır iki binin üzerinde, 850'si çocuk Filistinliyi katleden kana susamış leş kargalarına lanet olsun.Nerede insan hakları? Nerede BM? Nerede insanlık? Okullarda okuyan çocuklara ve sahildeki çocuklara ateş yağdırılıyor. Nerede bu kuruluşlar? Buradan sizlere sesleniyorum. Aldığınız her İsrail malı bir kardeşimizin öldürülmesi için mermidir. Onların güçlenmesine sebep olmaktadır. Bu düşünceyle sizleri İsrail mallarını protesto etmeye çağırıyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mudanyalı Minikler, Gazzeli Çocukların Öldürülmesini Canlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement