Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi\'nde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ramazan Bayramı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde bayramlaşma töreni düzenledi. Rektör ve yardımcıları, üniversite personeliyle bir araya gelerek bayramı kutladı. Törende kahve ve lokum ikramı yapıldı.

05.04.2024 17:21  Güncelleme: 17:36

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi fuaye alanında bayramlaşma töreni düzenlendi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü tarafından Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yapıldı. Atatürk Kültür Merkezi fuaye alanında yapılan törene Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nin tüm idari ve akademik birimlerinde görev yapan personel katıldı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turhan Kaçar'ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Sülün, Prof. Dr. Celal Ateş ve Prof. Dr. Deniz Ülgen, Ramazan Bayramı dolayısıyla MSKÜ personeli ile bir araya geldi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ailesinin bayramını kutlayan Rektör Prof. Dr. Turhan Kaçar, Ramazan Bayramı'nın huzur içerisinde geçmesini dileyerek, bayram tatili sebebiyle uzun yola çıkacak personeli dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Öte yandan bayramlaşmaya katılan tüm idari ve akademik personele kahve ve lokum ikram edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde Bayramlaşma Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement