Muğla Vergi Dairesi Aruntaş Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Muğla Vergi Dairesi Aruntaş Veda Etti

Muğla Vergi Dairesi Aruntaş Veda Etti

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı'na atanan Muğla Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş, MİTSO'ya veda ziyaretinde bulundu.

12.01.2012 12:42

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı'na atanan Muğla Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş, MİTSO'ya veda ziyaretinde bulundu.

Milas Vergi Dairesi Müdürü M. Sait Sapan ile birlikte MİTSO'yu ziyaret eden Aruntaş Muğla'da görev yaptığı 3 yıl boyunca MİTSO Yönetiminden her zaman yakın ilgi gördüğünü belirterek teşekkür etti.

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Ali Cüneyd Aruntaş, Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı'na atandı. Veda ziyaretlerine başlayan Aruntaş, Milas Vergi Dairesi Müdürü Ali Sait Sapan ile birlikte Milas Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimini ziyaret etti.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Enver Tuna, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Muzaffer Atıcı ve Hüseyin Mat ile Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Cuma Bozkurt ile bir süre sohbet eden Ali Cüneyd Aruntaş "Muğla'da görev yaptığım 3 yıl boyunca Muğla Meslek Odalarından hep yakınlık gördüm. Özellikle Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent başkandan, Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver başkandan hep yakınlık gördüm. Her zaman çok iyi ilişkilerimiz oldu. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ile, Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut başkanla hep yakın bir dostluk içinde olduk. Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Enver Bey'den hep yakınlık gördük. MİTSO olarak bize karşı gösterdiğiniz nezaketten dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muğla Vergi Dairesi Aruntaş Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement