Suşehri'nde Muhsin Yazıcıoğlu İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Suşehri'nde Muhsin Yazıcıoğlu İçin Mevlit Okutuldu

Suşehri\'nde Muhsin Yazıcıoğlu İçin Mevlit Okutuldu
27.03.2014 17:46  Güncelleme: 17:55

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yanında vefat eden 5 kişi için mevlit okutuldu.

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde 2009 yılında meydana gelen helikopter kazasında hayatını kaybeden merhum BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve yanında vefat eden 5 kişi için mevlit okutuldu.

BBP İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen mevlit programı, Merkez Balhatun Cami'nde okutuldu. Mevlit hakkında bilgiler veren BBP Suşehri İlçe Başkanı Hakkı Tokgöz, "Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının yaşamını kaybettiği 5 yıl önce yaşadığımız acı, yıllar geçmesine rağmen halen içimizdedir. Şehit liderimizin davası bizim davamızdır. Liderimiz gibi dik durduk. Dik duracağız. Biz her zaman biriz. Beraberiz. Bizim için yaratılanı severiz yaratandan ötürü anlayışı vardır. İnşallah şehit liderimiz ve dava arkadaşlarının sır ölümünün biran önce aydınlatılmasını arzuluyoruz. Bu nedenle, şehit liderimiz ve tüm şehitlerimiz için mevlidi şerif okuttuk. Ruhları şad olsun" dedi.

Mevlide, Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Suşehri'nde Muhsin Yazıcıoğlu İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement