Muhtar Adayları Piyasaya Çıkmaya Başladı - Son Dakika
Yerel

Muhtar Adayları Piyasaya Çıkmaya Başladı

Muhtar Adayları Piyasaya Çıkmaya Başladı

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimlerde Batman ve köylerinde muhtar olmak isteyenlerin kıyasıya mücadelesi devam ediyor.

16.01.2014 11:58

Batmanda muhtar adayları piyasaya çıkmaya başladı.

İlimizde seçim heyecanı gün geçtikçe kızışmaya başlarken, Belediye Başkanlığı'nın yanı sıra muhtarlık adaylığı da kıyasıya devam ediyor. Sağlık mahallesi için muhtarlık adaylığında bulunan Mehmet Arif Fırat, seçilmesi durumunda mahalledeki sorun ve sıkıntıların giderilmesi için elinden gelen tüm imkânları seferber edeceğini söyledi.

"MAHALLEDE TAZİYE EVİ YOK"

Muhtar olması durumunda mahalleye taziye evi yaptıracağını söyleyen Fırat "mahallemizde bir taziye evi bile yok. Muhtar olmam durumunda parti ve belediyelerin katkısıyla mahalleye taziye evi inşa edeceğiz. Böylece mahallenin bu eksikliğini gidermiş olacağım" dedi.

"AYDINLATMA VE TRAFO SORUNUNU GİDERECEĞİZ"

Mahallede yaşanan aydınlatma sorununu da halkla birlikte gidereceğini ifade eden Fırat" mahalledeki sokaklarda aydınlatma direkleri yok veya olanlar da bozuk. Akşam saatlerinde mahalledeki karanlık, mahalle halkı için büyük bir sorundu. Özellikle öğrencilerin akşam saatlerinde okuldan dağılıp eve gelişlerinde sokakların karanlık olması büyük sıkıntı yaşatıyor. Muhtar olmam durumunda aydınlatma sorununun giderilmesi için girişimlerde bulunacağım. Ayrıca elektik kesintilerinden sıkılan vatandaşlarımız için, mahalledeki trafo sorununu da yetkililerle görüşerek çözüm bulacağım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Muhtar Adayları Piyasaya Çıkmaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement