Muhtarlardan Sağduyu Çağrısı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Muhtarlardan Sağduyu Çağrısı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Muhtarlardan Sağduyu Çağrısı

Malatya Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya’da, sağduyu çağrısında bulunarak vatandaşların tahriklere kapılmamasını istedi.

Malatya Mahalle ve Köy Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya'da, sağduyu çağrısında bulunarak vatandaşların tahriklere kapılmamasını istedi.

Dernek binasında yaptığı basın açıklaması ile terör saldırılarını lanetleyen Yücekaya, şehitlerinde ailelerine başsağlığı diledi. Son günlerde teröristlerin saldırıları ile 2 günde 31 şehit verildiğini hatırlatan Yücekaya, şehit haberlerinin ardından yaşananlar karşısında ise herkesi sağduyulu olmaya davet etti. Dil, din ne olursa olsun asla tahriklere kapılınmaması gerektiğini dile getiren Yücekaya, "Kimse tereddüt etmesin Türk devleti büyük bir devlettir. Bu devleti karıştırmaya kimsenin gücü yetmez. Bu ülke işgal edildiği zaman hep birlikte bir kurtuluş savaşı verdik. Binlerce şehit ve gazi verdik. Bugün ne oldu bu insanlara. Bu askerler bizim askerlerimiz, polisler bizim polislerimiz" diye konuştu.

Malatyalılara da seslenen Yücekaya, birlik ve beraberlik içerisinde yaşanılması gerektiğini ifade etti. - MALATYA

Kaynak: İHA