Muratpaşa'dan Parklar İçin Sanatsal Üretim - Son Dakika
Yerel

Muratpaşa'dan Parklar İçin Sanatsal Üretim

Muratpaşa\'dan Parklar İçin Sanatsal Üretim

Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Seramik ve Heykel Atölyesinde üretilen eserler parklarda kullanılacakMuratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün Ermenek Mahallesi’nde bulunan üretim tesisinde Heykel ve Seramik Atölyesi faaliyetlerine başladı.

10.08.2015 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Seramik ve Heykel Atölyesinde üretilen eserler parklarda kullanılacak

Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün Ermenek Mahallesi'nde bulunan üretim tesisinde Heykel ve Seramik Atölyesi faaliyetlerine başladı. Heykeltraş Seyhan Erdem ve Çağdaş Polat Sarıkaya ve ekipleri tarafından üretilen eserler Muratpaşa Belediyesi'ne ait parklarda kullanılacak. Atölyede geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak yapılan maket oyuncaklarında üretimi başladı.

YILDIRIM: "MONTAJ İŞLEMİNE BAŞLAYACAĞIZ"

Parklarda kullanılan spor aletleri ve çocuk oyun alanlarının dışındaki tüm ürünleri tesislerde ürettiklerini belirten Park ve Bahçeler Müdürü Feyyaz Yıldırım, "Üreten Belediye düşüncesiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tesislerimizde tamamen geri dönüşüm malzemelerinden maket oyuncaklarda üretiyoruz. Seramik ve Heykel Atölyemizde birbirinden güzel ürünleri üretmeye başladık. Çok yakın bir zamanda parklarımıza montajlarını yapacağız" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muratpaşa'dan Parklar İçin Sanatsal Üretim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement