Müsiad'dan Yeni Rektöre Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müsiad'dan Yeni Rektöre Ziyaret

Müsiad\'dan Yeni Rektöre Ziyaret

MÜSİAD Düzce Şubesi yönetim kurulu üyeleri Düzce Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

04.06.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MÜSİAD Düzce Şubesi yönetim kurulu üyeleri Düzce Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail çakmak ve yönetim kurulu üyeleri yeni Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'a ziyarette bulundular. Şube Başkanı İsmail Çakmak başta olmak üzere, İsa Şengüloğlu, Metin Çalışkan, Serkan Verep, Mehmet Coşkun, Okan Eren Kuru, Ali Şükrü Bayraktar, Ayhan Şamandar, Atilla Şahin ve Fatih Güngör katıldı.

Düzce Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar'a yeni görevinde başarılar dileyen Çakmak, "Rektör yardımcılığı görevi ile yapmış olduğunuz başarılı çalışmaların, rektörlük görevi sürecinde de artarak devam edeceğine inancım tamdır. Üniversitemizin büyüyüp gelişmesi sadece üniversite için değil biz iş adamaları ve ilimiz için de büyük önem arz etmektedir" dedi.

MÜSİAD'ın yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, "Amacımız ilimiz ve üniversitemizin başarısı için, üzerimize aldığımız görevi layığı ile yapmaktır" dedi. Ziyaret iyi dilek ve temennilerin ardından son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'dan Yeni Rektöre Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement