Müsiad Gaziantep Şubesinde E - Fatura ve E - Defter Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Müsiad Gaziantep Şubesinde E - Fatura ve E - Defter Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Müsiad Gaziantep Şubesinde E - Fatura ve E - Defter Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi'nde E-Fatura ve E-Defter bilgilendirme toplantısı yapıldı.
MÜSİAD Gaziantep Şubesi'nde yapılan bilgilendirme toplantısına; Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember ve MÜSİAD...

26.11.2013 14:18

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Gaziantep Şubesi'nde E-Fatura ve E-Defter bilgilendirme toplantısı yapıldı.

MÜSİAD Gaziantep Şubesi'nde yapılan bilgilendirme toplantısına; Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember ve MÜSİAD üyeleri katıldı.

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kurt Ali Kılçık, konuşmasına Öğretmenler Günü'nü kutlayarak başladı.

MÜSİAD Gaziantep Şube Başkanı Kılçık, ABD'de Ekim ayı tarım dışı istihdam ve işsizlik verileri ile ilgili açıklama yaparak şunları söyledi:

"ABD'de Ekim ayı tarım dışı istihdam ve işsizlik verileri . Ekim ayı tarım dışı istihdam verisi 120 bin olan piyasa beklentinin oldukça üzerinde 204 bin kişi ile sürpriz bir artış gösterdi. Aynı dönemde işsizlik oranı ise yüzde 7,2 ile beklentiler doğrultusunda gerçekleşti. ABD ekonomisi yılın 3. Çeyreğinde stoklardaki hızlı yükseliş ve hane halkının harcamalarını arttırmasıyla yıllık bazda yüzde 2,8 genişlerken bir önceki çeyrekte GSYH büyümesi yüzde 2,5 olarak gerçekleşmişti. Tüm bu veriler FED varlık alımlarının öngörülenden daha erkene çekebileceği şekilde tarafından algılanarak piyasalarda dalgalanmaya sebep oldu.

Japonya ve Euro bölgesinde büyüme zayıf. Japonya ve Euro bölgesi düşük ihracat rakamlarının etkisiyle öne çıkan zayıf büyüme rakamları küresel ekonomik toparlanmanın yılın ikinci yarısında hız kazanacağı beklentilerini gölgeledi.Avrupa Merkez Bankası'nın deflasyon endişesiyle politika faiz oranını 25 baz puan indirerek yüzde 0,25'e indirmesinin ardından açıklanan Euro Bölgesi 3. çeyrek büyümesi yüzde 0,1'de kaldı. Japonya'da ise 3. çeyrek sonunda yıllık bazda büyüme yarı hızına düşerek yüzde 1,9 olarak gerçekleşti. Euro bölgesinin 3. çeyrek sonunda yıllıklandırılmış büyümesi ise yüzde 0,4 ile, Amerika'nın yüzde 2,8'lik ve Japonya'nın yüzde 1,9 büyüme oranları ile karşılaştırıldığında çok düşük olduğunu görüyoruz" dedi.

Yapılan açıklamalar sonrası Gaziantep Vergi Dairesi Başkanı Erol Çember, E - Fatura ve E - Defterle ile ilgili bilgilendirmede bulundu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad Gaziantep Şubesinde E - Fatura ve E - Defter Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement