Müsiad'ın İftarında İş Adamları Stk'larla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Müsiad'ın İftarında İş Adamları Stk'larla Buluştu

Müsiad\'ın İftarında İş Adamları Stk\'larla Buluştu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şubesi tarafından iş adamlarına ve STK'lılara iftar yemeği verildi.

05.08.2012 15:17

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şubesi tarafından iş adamlarına ve STK'lılara iftar yemeği verildi.

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nda (TPAO) düzenlenen iftar yemeğine Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü, AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, Müsiad Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dagtekın, Müsiad Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Uğur, TPAO Bölge Müdürü Murat Demir

Defterdar Şefik Tongal, İş Adamları STK'lılar siyasi parti başkanları katıldı. Burada bir konuşma yapan MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Dağtekin, "Bu mübarek günlerde kandan, gözyaşından bahsetmeden konuşmalarımıza başlamak isterdik. Ama Arakan kana bulandı.

Yanı başımızdaki Şam, Halep, başta olmak üzere Suriye yanıyor. Müslümanlar katlediliyor, hayat bölgeye zindan ediliyor. Bu acıyı içimize gömüyor hangimiz ne yapacaksa yapmaya davet ediyorum. Müsiad Adıyaman Şubesi olarak Adıyaman'ımızın sorunlarını tespit etmek ve çözme yolunda bize düşeni yapacağız. Dostlarımızı ve bizi sevenleri mahcup etmeyeceğiz. Ekonomiden sosyal meselelerimize kadar tüm tüm sahalarda yükün altına girmeye talibiz. İftar yemeğimize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Eyüp Uğur ise, "MÜSİAD olarak ülkenin kalkınması için, ihtiyaç duyulan her alanda, gücümüz ve bilgimiz ölçüsünde çalışmaya ve yapılanolumlu çalışmalara katkı sağlamaya devam ediyor ve devam edeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ise, "Ülke gelişiminde iş adamlarımızın büyük katkıları vardır. MÜSİAD mensupları da ülkenin gelişiminde büyük gayretler göstermektedirler. Ülkemizin eğitimine, kültürüne, sosyal nitelikli yardımlarına her türlü hizmetin arkasında durmaktadırlar. Ülkemizin gelişiminde kalkınmasında katkı sağlamaktadırlar. Bu güzel katkıları içinde ben iş adamlarımıza teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik sayesinde, ülkemiz şüphesiz bir şekilde iyi noktalara gelecektir. Ben programın düzenlenmesinden dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyorum" dedi.

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Ülkenin gelişmesinde sosyal ve kültürel alanda MÜSİAD gibi sivil topluk kuruluşlarının emeğinin tartışılamaz olduğunu belirtti. Büyükaslan, "Başta evrensel değerler olmak üzere, milletimizin geçmişine, kültürüne ve kimliğine saygıyı esas alarak; yapımızı muhafaza etme anlayışı MÜSİAD'ın temel prensipleri arasında yer almaktadır. Bu mübarek ayda bizleri sizlerle bir araya getiren Müsiad'ın değerli yöneticilerine teşekkür ediyor çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti Grup Başkan Vekili Ahmet Aydın, "Türkiye artık değişerek normalleşerek büyüyor. Sadece ekonomik anlamda büyümeden bahsetmiyorum. Bütün ülkelerde bu böyledir ekonomide demokraside saat başı işleyip paralel gider. Eğer bu ülkenin ekonomisi geliştikçe bilin ki, demokrasisi de gelişecektir. Ramazan Ayında Adıyaman'da böyle birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz programlar ile gündüzleri ise, halkımızın arasına karışarak, bu sıcaklığı bu bereketi yaşamaya çalışıyor ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ben bu programı düzenleyen MÜSİAD başkanımıza yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner yaptığı konuşmada, "Birlik ve beraberlik içerisinde düzenlenen bu yemekte bulunmanın mutluluğu içerisinde bulunurken emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'ın İftarında İş Adamları Stk'larla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement