Müsiad İzmir Heyeti, Vali Toprak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Müsiad İzmir Heyeti, Vali Toprak'ı Ziyaret Etti

Müsiad İzmir Heyeti, Vali Toprak\'ı Ziyaret Etti

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi yönetim kurulu üyeleri, İzmir Valisi Mustafa Toprak’a nezaket ziyaretinde bulundu.

07.02.2014 01:08

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi yönetim kurulu üyeleri, İzmir Valisi Mustafa Toprak'a nezaket ziyaretinde bulundu.

MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü ve yönetim kurulu üyeleri İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti. MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü, MÜSİAD'ın çalışmalarından bahsettiği ziyarette, İzmir'in ülkemiz için ticaret, sanayi, tarım ve turizm açısından önemli bir konuma sahip olduğunu belirterek, MÜSİAD İzmir olarak, İzmir için, Türkiye için çalıştıklarını söyledi. Ülkü, bugüne kadar İzmir'e yapmış olduğu hizmet ve büyük katkılardan dolayı İzmir Valisi Mustafa Toprak'a teşekkür etti.

Vali Mustafa Toprak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, MÜSİAD'ın ülke ekonomisine sağladığı katkıları takip ettiğini söyledi. Ziyarete MÜSİAD İzmir Şube Başkanı Ümit Ülkü başkanlığında, Yönetim Kurulu Üyeleri Aslan Bilgi, Onur Akgün, Ahmet Mutlubaş, Sedat Bay, Nevzat Şahin, M. Fatih Toksal ve M.Özcan Yetişenoğlu katıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad İzmir Heyeti, Vali Toprak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement