Muşlu Kadın ve Çocuklar Çanakkale ve Karadeniz'e Gitti - Son Dakika
Yerel

Muşlu Kadın ve Çocuklar Çanakkale ve Karadeniz'e Gitti

Muşlu Kadın ve Çocuklar Çanakkale ve Karadeniz\'e Gitti

Muş'ta, Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Program (SODES) kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yürütülen Muş Sevgi Kapısı-2 (MUŞSEVKAP) ile Sokaklar Çıkmaz Sokak Olmasın projeleri kapsamında Muşlu çocuklar ve kadınlar...

18.09.2013 15:54

Muş'ta, Kalkınma Bakanlığı Sosyal Destek Program (SODES) kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yürütülen Muş Sevgi Kapısı-2 (MUŞSEVKAP) ile Sokaklar Çıkmaz Sokak Olmasın projeleri kapsamında Muşlu çocuklar ve kadınlar Karadeniz ile Çanakkale gezisine katılmak üzere kentten ayrıldı.

Valilik binası önünde düzenlenen uğurlama törenine Vali Vedat Büyükersoy, Vali Yardımcısı Fatih Demir ile Valilik Proje Koordinasyon Merkezi (PKM) Koordinatörü Bülent Solmaz katıldı. Projelerle ilgili bir açıklama yapan PKM Koordinatörü Bülent Solmaz, iki proje kapsamında bin civarında kadın ile 40 çocuğa çeşitli eğitimler verildiğini söyledi. Solmaz, gezi kapsamında 20 kadının Karadeniz, 20 çocuğun da Çanakkale gezisine gönderileceğini ifade etti.

Vali Vedat Büyükersoy ise, bu tür projelerin çok önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu; "Bu ülkenin, bu coğrafyanın hepimize ait olduğunu bu gezilerle daha iyi hissediyor ve yaşıyoruz. Bunun için SODES kapsamında, Çanakkale, Dumlupınar, hatta Karadeniz bölgemizin gezilmesini, görülmesini istiyoruz. Çünkü ülkemizin çok güzel bölgeleri ve çok tarihi yerleri var. Bu ülkeyi biz hep beraber kurduk. Onun için ülkemizin değişik yerlerini çocuklarımız görsün ve bilsin istiyoruz."

Yapılan konuşmaların ardından çocuklar ve kadınlar Karadeniz ve Çanakkale'ye uğurlandı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muşlu Kadın ve Çocuklar Çanakkale ve Karadeniz'e Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement