Mustafa Adil Tekeli Batman'a Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Mustafa Adil Tekeli Batman'a Veda Etti

Mustafa Adil Tekeli Batman\'a Veda Etti

3 yıl süreyle Batman Vali Yardımcılığı görevini yürüten Mustafa Adil Tekeli, Antalya'nın Elmalı ilçesi Kaymakamlığına atandı.

11.09.2014 13:31  Güncelleme: 13:44

Tayininin çıkması nedeniyle veda ziyaretlerine başlayan Tekeli, gazetemizi de ziyaret ederek veda etti.

Batmana göreve başladığı 19.8.2011 tarihinden beri önemli görevler üstlenen, özellikle hava alanındaki başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Vali yardımcısı Tekeli, Batmanda görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek hem meslektaşları, hem de Batmanda görev yapan Valilerle uyumlu çalıştığını söyledi.

Batman'da kaldığı 3 yıllık süre içinde önemli dostlar edindiğini ifade eden Mustafa Adil Tekeli " Antalya'nın Elmalı ilçesi Kaymakamlığına atandım. Bir süre sonra buradan ayrılacağım. Görev yaptığım zaman zarfında birlikte çalıştığım kurum yöneticileri ile değerli Batmanlılara veda ediyorum" dedi.

ŞAMİL HORASANLI CİZRE KAYMAKAMI OLDU

Batman Vali yardımcılığına atandıktan bir süre sonra yurt dışı görevi nedeniyle Batmandan ayrılan Vali yardımcısı Şamil Horasanlı da Cizre ilçesi kaymakamlığına atandı. Bir süre önce yurt dışı görevini tamamlayarak yurda dönen Horasanlı'nın da ilişiğini kestikten sonra yeni görev yerine gideceği açıklandı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Mustafa Adil Tekeli Batman'a Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement