Müsteşar Soluk, Şarkışla'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Müsteşar Soluk, Şarkışla'da İncelemelerde Bulundu

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk, ilçe ziyaretleri kapsamında Şarkışla'da incelemelerde bulundu.

24.12.2011 19:46

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk, ilçe ziyaretleri kapsamında Şarkışla'da incelemelerde bulundu.

Altınyayla istikametinden gelen müsteşar Soluk'u, Şarkışla Kaymakamı Abdullah Uçgun, Belediye Başkanı Kasım Gültekin, Cemel Beldesi Belediye Başkanı Hakverdi Bulut, Gürçayır Beldesi Belediye Başkanı Rüştü Öksüm, Kızılcakışla Beldesi Belediye Başkanı Emin Çınar, AK Parti Şarkışla İlçe Teşkilat Başkanı avukat Ercihan Altınkaya, İl Genel Meclis Üyesi Osman Aydın ve AK Parti İlçe Teşkilatı yöneticileri karşıladı.

Cemel Beldesi Altınyayla Kavşağında yağışlı hava altında karşılanan Soluk, Öğretmenevinde verilen yemeğe katıldı. Bu programda, basın mensuplarına çalışmalar hakkında bilgi veren Soluk, ilçe idarecilerinin taleplerini dinledi.

Müsteşar Soluk, Belediye Başkanı Kasım Gültekin'in, Şarkışla'da yapımı devam eden yeni hayvan pazarının giriş ve çıkış güzergahı olan Sivas- Kayseri karayoluna kavşak düzenlemesi talebi ile ilgili olarak, "Arkadaşlarımız bir inceleme yapsınlar, kavşak müsait olmazsa burada yol genişletme çalışmasına gidebiliriz" dedi.

Dörtyol Kavşağı üzerine üst geçit yapılması talebini de değerlendiren Soluk,

"Alternatiflere bakmalıyız, kolay bir iş değil, istimlak çalışmalarında zorluk çıkabilir" ifadelerini kullandı.

Soluk, Gemerek ilçesinde incelemelerde bulunmak üzere Şarkışla'dan ayrıldı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müsteşar Soluk, Şarkışla'da İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement