Müsteşar Yardımcısı Menteş'ten Şarkışla Adliyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Müsteşar Yardımcısı Menteş'ten Şarkışla Adliyesine Ziyaret

Müsteşar Yardımcısı Menteş\'ten Şarkışla Adliyesine Ziyaret

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahaddin Menteş, Hukuk İşleri Daire Başkanı Erdinç Avşar ve beraberindekiler, Şarkışla Adliyesini ziyaret etti.

22.05.2014 12:36

Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahaddin Menteş, Hukuk İşleri Daire Başkanı Erdinç Avşar ve beraberindekiler, Şarkışla Adliyesini ziyaret etti.

Ceza İşleri Genel Müdürlüğünün Kayseri'deki "Disiplin Hukuku" konulu seminerine katıldıktan sonra Şarkışla'ya gelen Menteş ve beraberindekiler, Adliye Sarayı'na geçerek Cumhuriyet Savcısı Hasan Doğan ve Hakim İsmail Özgül ile görüştü, Adliye Sarayı hakkında bilgi aldı.

Sorunları yerinde görmek, varsa problemleri aşabilmenin yollarını bulmak için Şarkışla Adliyesi'ni ziyarete geldiklerini belirten Menteş, Şarkışla'da görev yapan savcı ve hakimleri çalışmalarından dolayı kutladı ve başarılar diledi.

Adliye Sarayı'nı gayet güzel bulduğunu dile getiren Menteş, "Şarkışla Sivas'ın en büyük ilçesi. Adeta şehir havası var. Ayrıca Aşık Veysel, Muhsin Yazıcıoğlu, Sefil Selimi, daha ismini sayamadığım onlarca kişiyi yetiştiren güzel bir ilçe. İnsanları da oldukça sıcak kanlı. Burayı ziyaret etmekten mutluluk duyduk" diye konuştu.

Ziyarete, Tetkik Hakimi Veli Karataş, Sivas Adalet Komisyonu Başkanı Ertan Küçük ve Sivas Cumhuriyet Savcısı Bilal Gümüş de katıldı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müsteşar Yardımcısı Menteş'ten Şarkışla Adliyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement