Mut, Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'ne Hazır - Son Dakika
Yerel

Mut, Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'ne Hazır

Mut, Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali\'ne Hazır

Mersin’in Mut ilçesinde ilki 1962 yılında gerçekleştirilen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali’nin 54.’sü bu yıl 3-5 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

01.06.2016 09:44

Mersin'in Mut ilçesinde ilki 1962 yılında gerçekleştirilen Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'nin 54.'sü bu yıl 3-5 Haziran tarihleri arasında yapılacak.

Festivale yurt dışı ve yurt içinden önemli konukları davet ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, 3 Haziran Cuma günü Karacaoğlan Çınaraltı Parkı'nda saat 14.00'de festival açılışının ardından, Mut Belediyesi Halk Oyunları ekibi gösterisi, kayısı yeme yarışması, ödül töreni, kayısının bereketi için Dilek Havuzu'na kayısı dökülmesi, sergi ve resim sergisi açılışları yapılacağını, akşam bölümünde ise Musa Eroğlu Sevgi Parkı'nda, Kıraç ve Sevcan Orhan'ın konser vereceğini söyledi.

Festivalin ikinci günü gündüz bölümünde karakucak güreş müsabakası, Mut Çıtlık dergisi kaval çalma gösterisi ve Halk koşusu yapılacağını belirten Yılmaz, akşam bölümünde Savaş Korkmaz, Özgür Şahinsoy, İlyas Yalçıntaş ve Burcu Güneş'in konser vereceğini söyledi.

Başkan Yılmaz, festivalin üçüncü gününde trap atış yarışması, güreş müsabakaları final karşılaşması, sportif etkinlikler ve madalya töreni düzenleneceğini kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Mut, Karacaoğlan Kayısı Kültür ve Sanat Festivali'ne Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement