Müteahhit, Tarihi Kalıntılar Çıkan Çukura Düştü - Son Dakika
Yerel

Müteahhit, Tarihi Kalıntılar Çıkan Çukura Düştü

Konya'da otel inşaatı için yapılan temel kazısı sırasında çıkan tarihi kalıntıları incelemek isteyen müteahhit, çukura düşerek yaralandı.

02.11.2012 13:26

Konya'da otel inşaatı için yapılan temel kazısı sırasında çıkan tarihi kalıntıları incelemek isteyen müteahhit, çukura düşerek yaralandı.

Merkez Karatay ilçesi Şems Tebrizi Mahallesi'nde, bir otel inşaatı için temel kazısı yapan işçiler, 7,5 metre derinliğe kadar ulaşan çukurda tarihi kalıntılar buldu.

Kalıntıların incelenmesi için inşaat çalışmaları durdurularak, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkililerine bilgi verildi.

Selçuklu dönemine ait olduğu sanılan kalıntıların ortaya çıkartılması çalışmalarını incelemek üzere alana gelen müteahhit Mustafa Toprak (39), bu sırada dengesine kaybedince çukura düştü.

Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Toprak, Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Muhabir: Ahmet Akbıyık

Yayıncı: Ahmet Kayır - KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Müteahhit, Tarihi Kalıntılar Çıkan Çukura Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement