Nani Kimdir? (Galatasaray Haberleri) - Son Dakika
Yerel

Nani Kimdir? (Galatasaray Haberleri)

Nani Kimdir? (Galatasaray Haberleri)

Luís Carlos Almeida da Cunha, yaygın olarak bilinen unvanıyla, Nani (17 Kasım 1986), Yeşil Burun Adaları, Afrika doğumlu İngiliz, Premier Lig futbol kulübü Manchester United 'da ve Portekiz Milli Futbol Takımı 'nda görev alan Portekiz'li kanat oyuncusu futbolcudur. Sağ ayağı kuvvetli olan futbolcu genelde sol kanatta görevlendirilmektedir.

25.06.2013 09:46

Afrika açıklarındaki "Yeşil Burun Adaları" (İngilizce: Cape Verde) ismindeki ülkede doğmuştur. Daha küçük yaşlardayken ailesiyle birlikte Avrupa'ya göç etmişlerdir. Portekiz'de büyüyen Nani'ye futbol oynamayı abisi öğretmiştir. Nani'yi 14 yaşındayken, abisi, Real Massamá futbol kulübüne götürür. Nani, futbol macerasına, çocuk yaşlarda, arkadaşı Beşiktaş futbolcusu Manuel Fernandes ile birlikte başlamıştır.

Futbola Portekiz'in Sporting Lizbon takımında başlayan ve burada 3 yıl forma giyen Nani, 2007-08 sezonu başında Sporting Lizbon'dan İngiliz Manchester United FC takımına transfer olmuştur.FA Premier League'de Manchester United ile çıktığı ilk maç 12 Ağustos 2007 tarihindeki Portsmouth FC maçıdır.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Yerel Nani Kimdir? (Galatasaray Haberleri) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement