Narenciye Festivali'nde Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Narenciye Festivali'nde Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Narenciye Festivali\'nde Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı

Mersin'de bu yıl 4.'sü düzenlenen Mersin Narenciye Festivali kapsamında yapılan, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

13.01.2014 11:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de bu yıl 4.'sü düzenlenen Mersin Narenciye Festivali kapsamında yapılan, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren okulların idareci, öğretmen ve öğrencileri katıldı. Törende konuşan Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, Mersin'in bir narenciye kenti olduğunu belirterek, Narenciye Festivali'nin kente ve narenciye üretimine büyük katkı sağladığına kaydetti. Gül, kurum olarak bu denli önemli bir organizasyona katkı sunma fırsatı bulmalarının kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Ticaret Borsası Başkanı Özdemir ise Narenciye Festivali'nin her geçen yıl daha iyi bir noktaya geldiğini vurgulayarak, festivalin narenciye ürününün ulusal ve uluslararası alanda tanıtılması, narenciye meyvelerinin tüketiminin artırılması ve marka değerinin yükseltilmesi gibi doğrudan ve dolaylı birçok amaca hizmet ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından başarılı öğrencileri kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül ve Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir, resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi. Resim yarışmasında Necdet Ülger Ortaokulu öğrencisi Betül Yazılıtaş birinci olurken, Aydınlıkevler Ortaokulu öğrencisi Pamirhan Yıldırım ikinci, Özel Toros Ortaokulu öğrencisi Perim Atar üçüncülüğü elde etti. Kompozisyon yarışmasında ise Salim Yılmaz Anadolu Lisesi öğrencisi Yağmur Dikili birinciliği elde ederken, Özel Toros Fen Lisesi öğrencisi Alime Cansu Aydan ikinciliği, Mahmut Arslan Anadolu Lisesi öğrencisi Gökçen İlayda Şimşek ise üçüncülük elde ederek ödül almaya hak kazandı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Narenciye Festivali'nde Dereceye Giren Öğrenciler Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement