Nashira'da Cumhuriyet Bayramı Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Nashira'da Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Nashira\'da Cumhuriyet Bayramı Kutlaması

Manavgat'ın Titreyengöl turizm bölgesinde bulunan Nashira Otel'de Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

29.10.2012 18:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'ın Titreyengöl turizm bölgesinde bulunan Nashira Otel'de Cumhuriyet Bayramı, düzenlenen bir etkinlikle kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinliğine EHA Gorup ve Nashira Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan, Genel Koordinatör Aslıhan Aydoğan Öcal, Nashira Hotel Müdürü Barış Tanrıverdi, departman müdürleri, çalışanlar ve turistler katıldı.

Etkinlikte konuşan EHA Gorup ve Nashira Resort Hotel Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aydoğan, Cumhuriyet'in 89'ncu yılının kutlandığını ifade ederek, "Bugünü kutlarken, o yılları da anımsamalıyız. Ülkemizi işgal eden emperyalizmin paralı askerlerini ve yerli işbirlikçilerini, Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Anadolu'nun yürekli insanlarıyla yenerek Kurtuluş Savaşı'nı kazandık. 1922'de TBMM kurularak saltanat ortadan kaldırıldı. 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet ilan edilerek 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir' ilkesi getirildi" dedi

Cumhuriyetin toplumun uyanışı, özgürlüğü ve insanca yaşama hakkını verdiğini vurgulayan Aydoğan, "Cumhuriyet, kişilerin, kişilere köle olmadığı bir rejimin adıdır. Atatük, Cumhuriyeti kurduktan sonra bütün tekke ve türbeler kapanmasına rağmen Hünkar Hacı Bektaş-ı Veli ve Mevlana'nın türbelerine dokunmamıştır. Çünkü bu iki evliya toplumumuza devamlı ileriyi, dürüstlüğü göstermiştir. Bize bu günleri ve bu özgür yaşam hakkını sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyor ve Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum" dedi.

Genel Koordinatör Aslıhan Aydoğan Öcal da, Türk Milletine Cumhuriyeti armağan eden gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtuluş Savaşı'nda düşman ve hainlere karşı vatanı kurtarmak için mücadele edenleri rahmet ve minnetle andığını ifade etti. Konuşmaların ardından hep birlikte 10'ncu Yıl Marşı söylenildi.

EVLİLİK YILDÖNÜMÜ SÜRPRİZİ

Cumhuriyet Bayramı Kutlaması'nın sona ermesinin ardından kürsüye gelen Nashira Resort Hotel Müdürü Barış Tanrıverdi, herkesin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı kutladıktan sonra bugünün ayrıca Genel Koordinatör Aslıhan Aydoğan Öcal ve Erkan Öcal'ın evlilik yıl dönümleri olduğunu söyledi. Tanrıverdi, Nashira Hotel personeli olarak Aslıhan Aydoğan Öcal ve Erkan Öcal'a süpriz bir pasta hazırladıklarını söyledi.

Evlilik yıl dönümü pastası, Genel Koordinatör Aslıhan Aydoğan Öcal ve Erkan Öcal tarafından birlikte kesildi. Genç çift bir birlerine pasta ikram etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nashira'da Cumhuriyet Bayramı Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement