Nasreddin Hoca'da Eski Aktör Erdoğan Çakıcı Gecesi - Son Dakika
Yerel

Nasreddin Hoca'da Eski Aktör Erdoğan Çakıcı Gecesi

Nasreddin Hoca\'da Eski Aktör Erdoğan Çakıcı Gecesi

Eskişehir Nasreddin Hoca Kültür Merkezi'nde her pazartesi akşamı başlatılan kültür söyleşilerinin bu haftaki konuğu Eskişehir'in yetiştirdiği eski ve ilk aktörlerden Erdoğan Çakıcı oldu.

14.01.2014 10:54

Eskişehir Nasreddin Hoca Kültür Merkezi'nde her pazartesi akşamı başlatılan kültür söyleşilerinin bu haftaki konuğu Eskişehir'in yetiştirdiği eski ve ilk aktörlerden Erdoğan Çakıcı oldu.

Porsuk Kültür Merkezi'nden Mehmet Sadık Bozkurt'un sunduğu programda, sanatçının yaşamı, filmleri ve eski Yeşilçam günleri anıldı. 1937 doğumlu olan Erdoğan Çakıcı, konuşmasında, Eskişehir'in Yeşilçam'da ilk başrol oynayan en eski aktörü olduğunu belirtti. Çakıcı, başrol ve değişik roller oynadığı filmlerinden bazılarının, 'Beni Anneme Götür', 'Mapusane Çeşmesi', 'Kara Sevdalı Yarim' ve 'Devlerin Kavgası' olduğunu anlattı.

Kalabalık bir izleyicinin takip ettiği etkinlik sonunda sanatçı Erdoğan Çakıcı, programı hazırladıkları için Porsuk Kültür Merkezi'nden Mehmet Sadık Bozkurt'a ve Nasreddin Hoca Kültür Merkezi'nden Şahver Okka'ya teşekkür etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nasreddin Hoca'da Eski Aktör Erdoğan Çakıcı Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement