Nazilli, Akhisar'ı Dörtledi - Son Dakika
Yerel

Nazilli, Akhisar'ı Dörtledi

Nazilli, Akhisar\'ı Dörtledi

TFF A2 ligi 4.grupta ligin dokuzuncu maçında Nazilli Belediyespor A2, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor A2 takımı ile Nazilli Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldiği karşılaşmayı 4-0 gibi farklı skorla geçti.
Hafta içi olmasına rağmen 100'e...

18.11.2013 19:50

TFF A2 ligi 4. grupta ligin dokuzuncu maçında Nazilli Belediyespor A2, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor A2 takımı ile Nazilli Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldiği karşılaşmayı 4-0 gibi farklı skorla geçti.

Hafta içi olmasına rağmen 100'e yakın Nazilli Belediyespor taraftarının yanı sıra 3 Akhisar taraftarının takip ettiği karşılaşmayı Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın Güngör ve Genel Menajer Orhan İbiş'te izledi. Karşılaşmaya etkili başlayan Nazilli Belediyespor ilk yarıda isteği oyuna sergilemediği görülürken, Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ise çok sayıda gol fırsatını kaçırdı. İlk yarının son saniyelerinde sahneye çıkan Osman Doğru soyunma odasına galibiyetle giden golü attı. 45+1'nci dakikada Berk'in sol kanattan açtığı ortasında 6 pas üzerinde topu kontrol ederek vuran Osman maçın ilk golünü attı. Devre arasında soyunma odasına mutlu giren Nazilli Belediyespor ikinci yarıya da hızlı başladı. 57. dakikada Selim'in sağ kanattan açtığı ortasında topa dokunan Osman takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. 68. dakikada yeniden çıkan Osman muhteşem bir rövaşata ile takımının ve kendisinin 3. golünü atarak maçta hat-trick yaptı. 4 dakikalık uzatma gösterilen karşılaşmanın son golünü ise 90+2'de yaklaşık 30 metreden buluştuğu topa sert vuran Fırat Akyıl attı. Defans ve kalecinin bakışları arasında 90'a giden top maçın skorunu belirledi. Nazilli Belediyespor sahasında konuk ettiği Akhisar Belediye Gençlik ve Spor kulübünü 4-0 gibi farklı bir skorla yendi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli, Akhisar'ı Dörtledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement