Nazilli Belediyesi 400 Yataklı Devlet Hastanesi Karşısına Pak Yapıyor - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesi 400 Yataklı Devlet Hastanesi Karşısına Pak Yapıyor

Nazilli Belediyesi 400 Yataklı Devlet Hastanesi Karşısına Pak Yapıyor

Nazilli Belediyesi Park ve çevre düzenleme faaliyetlerine de devam ediyor.

20.11.2012 15:26

Nazilli Belediyesi Park ve çevre düzenleme faaliyetlerine de devam ediyor. Yeşil mahalle 622 sokakta yapımı devam etmekte olan 400 yataklı yeni Nazilli Devlet Hastanesi inşaatı karşı batısına 820 metrekarelik park yapılıyor.

TOKİ tarafından yapılan Devlet Hastanesinde Altyapı çalışmalarından kanalizasyon ve yağmurlama hattı oluşturulan bölgenin çevre düzenlemesini de Nazilli Belediyesi yapıyor.

Yeşil alan oluşturma projesi kapsamına göre Nazilli Belediyesi yol çalışmalarının yanı sıra Park ve çevre düzenleme faaliyetlerine de devam ediyor. Yeşil mahalle 622 sokak Yeni Devlet Hastane karşı batısında 820 metrekarelik park yapılıyor.

Sadece yeşillendirmesi kalan parkta 3 adet kamelya ile dinlenme alanları bulunuyor. 1,5 metre genişliğinde 232 metrekare kaldırım, 202 metrekare Wash beton kaplama döşeme ve 385 metrekarelik yeşil aladan oluşan parkın aydınlatma sistemi de bitirildikten sonra modern görünümü ile halka hizmet verecek. Başkan Yardımcıları Mesut Erdemir, İbrahim Özkan, Park Bahçe Müdürü Hülya Sungur, Fen İşleri Müdürü Halil İbrahim Topçu ile birlikte park çalışmalarını yerinde inceleyen Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, çalışmaların en kısa süreçte tamamlanıp halkın hizmetine girmesi için talimat verdi.

Başkan Alıcık, "Halkımızın doğal ortamlarda

gidip dinlenebileceği huzurlu bir ortamlar yaratmayı hedefledik Bunu her mahalle ve sokakta yaratmaya çalışıyoruz. Çocuklarımıza ve halkımıza yaşanabilir bir şehir bırakmak için çabalıyoruz. Yapımı devam etmekte olan hastanemizin çevre düzenlemesini Nazilli Belediyesi olarak biz yapacağız. Bölgenin alt yapı çalışmalarını da bitirdik. Hastane çevresinde modern ve düzgün alanlar yaratmak bizim görevimiz" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesi 400 Yataklı Devlet Hastanesi Karşısına Pak Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement