Nazilli Belediyesi'nden Asfalt Atılımı - Son Dakika
Yerel

Nazilli Belediyesi'nden Asfalt Atılımı

Nazilli Belediyesi\'nden Asfalt Atılımı

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Nazilli'ye bağlı Dallıca Köyü Eğrek Mahallesi'nin yolunu 8 saatlik çalışma sonunda asfaltlayarak halkın hizmetine sundu.

21.06.2012 17:12

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Nazilli'ye bağlı Dallıca Köyü Eğrek Mahallesi'nin yolunu 8 saatlik çalışma sonunda asfaltlayarak halkın hizmetine sundu.

Dallıca Köyü'nün Eğrek Mahallesi'ndeki 2 bin 500 metrekarelik toprak yol mahalle sakinlerine kışın su birikintileri ve çamurla yazın ise tozuyla sıkıntıya neden oluyordu. Mahalle sakinleri bu sıkıntılarını Dallıca Köyü Muhtarı Mustafa Simav'a bildirerek çözüme kavuşturulmasını istediler. Mahalle sakinlerinin şikayet konusu olan yolları için Dallıca Köyü Muhtarı Mustafa Simav Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan Dallıca Eğrek Mahallesin'ndeki toprak yolun asfaltlanması için yardım talebinde bulundu. Konuya vakıf olan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise Dallıca Köyü Muhtarı Mustafa Simav'a Eğrek Mahallesi için gerekenin hemen yapılacağını söyledi. Başkan Alıcık'ın talimatıyla Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri sabah mesai saatinde başladıkları asfalt çalışmasını 8 saatte tamamlayarak mesai bitiminde halkın hizmetine sundu.

Başkan Alıcık, Başkan Yardımcıları Mesut Erdemir, İbrahim Özkan ve Fen İşleri Müdürü H. İbrahim Topçu, ile birlikte Dallıca Eğrek Mahallesi yolunda yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, "Halkın ihtiyaç ve istekleri doğrultusunda istikrarlı çalışama ve çabalar gösteren muhtarlarımıza teşekkür ve tebrik ediyorum. Muhtarlarımız halkımız sorunlarını aktarması için bir köprü vazifesini görür. Dallıca Köyü Muhtarımız Mustafa Simav'da vatandaşın mahallesinde yaşadığı problemin çözümü için bizden talepte bulundu. Üzerinde taşıdığı yükün sorumluluğunun bilincinde olan istikrarlı muhtarımız ve halkımızın bizden istekleri bizim görevimizdir. Halkımıza hizmet için her an hazır durumdayız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazilli Belediyesi'nden Asfalt Atılımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement