Nazilli'de Şehit Aileleri ve Gazilere İftar - Son Dakika
Yerel

Nazilli'de Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

Nazilli\'de Şehit Aileleri ve Gazilere İftar

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar yemeğinde ilçedeki şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

28.07.2013 09:10

Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar yemeğinde ilçedeki şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

Şehit Akın Kurtoğlu Havuzlu Yazlık Düğün salonundaki  iftar yemeğine şehit ve gazi ailelerinin yanı sıra AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan, Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Belediye Başkanı Kuvvet Erim, İlçe Jandarma Komutanı Vekili Üsteğmen Erhan Yakut, İlçe Emniyet Müdürü İlyas Karpınar, Müftü Necati Topaloğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karakaş, CHP Nazilli İlçe Başkanı Ali Deveci ve MHP Nazilli İlçe Başkanı Engin Özcan katıldı.

Nazilli Kaymakamı Okur, yaptığı konuşmada aziz şehitleri anlatmaya kelimelerin yetersiz kalacağını ifade ederek "Onlar ki dünyada en değerli varlıkları olan anne, baba eş ve çocuklarını geride bırakmayı göze almış ve bu topraklar için şehadete koşar adım gitmişlerdir. Şimdi onlar makamların en yücesindeler. Sizler vatanı için, milleti için, namusu için, dini, dili ve bayrağı için canını ortaya koyan aziz şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. Bizler biliyoruz ki, sizin için ne yapsak azdır. Devletimiz her zaman şehit ailelerinin ve gazilerimizin yanında olmuş, ilelebet de bu böyle olacaktır" diye konuştu.

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç da ramazan ayının birlik, beraberlik, rahmet ve kurtuluş ayı olduğunu belirterek "Allah hepimizi kurtuluşa erenlerden eylesin. Aydın'ın pek çok yerinde orman yangınları çıktı. Bölgeleri Aydın Valimiz ve gazeteci arkadaşlarımız ile inceledik. Allah ramazan ayının yüzü suyu hürmetine ülkemizi bu tür felaketlerden korusun. Tüm şehit ailelerimizin ve gazilerimizin ramazan aylarını kutluyorum" dedi. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazilli'de Şehit Aileleri ve Gazilere İftar - Son Dakika


Advertisement