Son günlerde başta Polis Meslek Yüksek Okulu olmak üzere birçok projenin startının verildiği Nazilli'ye yeni bir müjde daha geldi.
18 Haziran'da ihalesi yapılacak olan İmam Hatip Lisesi kompleksi ile yeni bir eğitim kurumuna daha kavuşacak olan Nazilli, bölgenin parlayan yıldızı olma yolunda ilerliyor.
Nazilli'de yapılacak olan imam hatip kompleksinin bölge ilçelere de hizmet vereceğini söyleyen AK Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, her türlü engelleme ve karalama kampanyasına karşın hedefledikleri yoldan dönmeyerek böylesine önemli bir projeye start verdiklerini belirtti. 18 Haziran'da ihalesi yapılacak İmam Hatip kompleksinde 32 derslik ile 500 kişilik kapalı spor salonu ve 320 kişilik pansiyonun yer alacağını ifade eden Ali Gültekin Kılınç, "Nazilli İmam Hatip Lisesi ve kompleksi Nazilli ilçemizin önemli ihtiyaçlarından birisi. Bu okulumuzun yapımı ile ilgili olarak bugüne kadar birçok badireden geçtik. Bizi bu konuda tembellikle, engel olmakla ve daha birçok hak etmediğimiz ithamlarla karşı karşıya bıraktılar. Ancak biz söylenenlere kulaklarımızı tıkadık. Bizim işimiz millete hizmet. Birileri istedi diye, ya da birilerinin çıkarları zedelenecek diye doğru bildiğimiz yoldan dönmeyiz" diye konuştu.
Öte yandan, yapımı devam eden Nazilli İmam Hatip Orta Okulu inşaatının da 30 gün içinde tamamlanarak müteahhit tarafından milli eğitime teslim edileceğini belirten Ak Parti Aydın milletvekili Ali Gültekin Kılınç, 2011 yılından bu yana verdikleri hizmet mücadelesinin kendisini göstermeye başladığını kaydetti. - AYDIN
Son Dakika › Yerel › Nazilli'ye Yeni Bir Eğitim Kompleksi Müjdesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?