Nazillili Boksörler İlgi Bekliyor - Son Dakika
Yerel

Nazillili Boksörler İlgi Bekliyor

Nazilli'nin madalyalı ve Türkiye derecelerini ellerinde bulunduran boksörleri ilçe halkından ilgi bekliyor.

13.01.2012 15:41

Nazilli'nin madalyalı ve Türkiye derecelerini ellerinde bulunduran boksörleri ilçe halkından ilgi bekliyor.

Nazilli Pamuk spor Boks Takımı antrenörü Alaattin Çavuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımlarında Türkiye çapında derecelere sahip başarılı sporcular bulunduğunu belirtti.

Sporcularının Türkiye genelindeki boks camiası tarafından yakından takip edildiğini, ancak gereken ilgiyi hiçbir zaman göremediklerinden yakınan Çavuş,

"Takımımızın dört sporcusuna başta Beşiktaş olmak üzere birçok kulüp talip olarak transfer teklifinde bulundu. Ama sporcularımız burada kalarak boks dünyasında Nazilli'nin adını Türkiye genelinde ve Avrupa şampiyonalarında duyurmak istiyorlar" diye konuştu.

Çavuş, Nazilli'nin adını duyurabilecek bu sporcuların Nazilli'den ayrılarak, spor yaşamlarını başka yerlerde sürdürmelerinin Nazilli için kayıp olacağını dile getirerek, başta yöneticiler ve işadamları olamak üzere tüm ilçe halkını takımlarına destek olmaya çağırdı.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Nazillili Boksörler İlgi Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement