Nazillili Sinemaseverlere Müjdeli Haber - Son Dakika
Yerel

Nazillili Sinemaseverlere Müjdeli Haber

Nazillili Sinemaseverlere Müjdeli Haber

Nazilli Eski Saray Sineması, yenilenen yüzü ve oluşturulan 5 salon ile Yeni Saray Sineması olarak yeniden halka hizmet vermeye başladı.

08.10.2012 11:14

Nazilli Eski Saray Sineması, yenilenen yüzü ve oluşturulan 5 salon ile Yeni Saray Sineması olarak yeniden halka hizmet vermeye başladı. Nazilli'de Nazilli'nin tarihine tanıklık eden Saray Sineması tarihi dokusuna zarar verilmeden yeniden düzenlenerek halkın hizmetine sunuldu. İşletmeciliğini Ömer Faruk Ekiz, Genel Müdürlüğünü Arif Yahya Ertek'in üstlendiği Yeni Saray Sineması törenle açılışı yapıldı.

Yıllarca Nazilli'ye hizmet veren Saray Sineması tekrar düzenlenerek Belediye Başkan Vekili Ziya Aksüt, Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, MHP Aydın Eski Milletvekili Recep Taner, Nazilli Müftüsü H.Hüsnü Sula ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirilen törenle Nazillili sinemaseverlerin hizmetine açıldı.

Yenilenerek 5 salonda hizmet vermeye başlayan Dolby digital sp 45 ve serve 1600 ds ses sistemlerinin kullanıldığı Yeni Saray Sinemasında aynı anda 5 film izlenebileceğini ve aylık en az 8 değişik filmin gösterimde olacağını dile getiren işletme Müdürü A.Yahya Ertek, yıllarca Nazilli halkına hizmet veren sinemayı tarihi dokusuna zarar vermeden, 125,150,115,45 ve 35 kişilik 5 ayrı özel salonda son teknoloji ses sistemi kullandıklarını belirtti. Ayrıca salonların güvenlik kameralarıyla takip edildiğini de ifade etti.

Açılış töreninden sonra Saray Sinemasını gezen davetliler Çanakkale Çocukları adlı filmin fragmanını izlediler. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazillili Sinemaseverlere Müjdeli Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement