Nazım'ın Evinde Vera'nın Sofrasında" Sergisi Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Nazım'ın Evinde Vera'nın Sofrasında" Sergisi Açılıyor

Nazım\'ın Evinde Vera\'nın Sofrasında" Sergisi Açılıyor

Arif Keskiner ve yazar M. Melih Güneş’in birlikte hazırladıkları aynı adlı kitapta yer alan notlar ve fotoğraflardan oluşan “Nâzım’ın Evinde Vera’nın Sofrasında” sergisi, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin desteğiyle 2 Nisan Cumartesi günü saat 14.00’te Özdilek Sanat Merkezi’nde açılıyor.

30.03.2016 13:47

Arif Keskiner ve yazar M. Melih Güneş'in birlikte hazırladıkları aynı adlı kitapta yer alan notlar ve fotoğraflardan oluşan "Nazım'ın Evinde Vera'nın Sofrasında" sergisi, Eskişehir Tepebaşı Belediyesi'nin desteğiyle 2 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'te Özdilek Sanat Merkezi'nde açılıyor.

Tarihe bir yolculuk niteliği taşıyan sergi, kitapta ilk kez gün ışığına çıkan, konukların el yazılarıyla yazdıkları notlar ve bugüne kadar görülmemiş fotoğraflardan oluşuyor. Sergi ve kitap, Nazım Hikmet'in etkilerinin izini sürerek, bunların kaybolmadan belgelenmesini amaçlıyor. "Nazım'ın Evinde Vera'nın Sofrasında" adlı kitabı da okurları için imzalayacak olan Selvi Boylum Al Yazmalım, Maden, Otobüs, Piyano Piyano Bacaksız gibi filmlerin prodüktörlüğünden de tanıdığımız Arif Keskiner ve Nazım Hikmet üzerine hazırladığı kitaplarından tanıdığımız M. Melih Güneş, okurlarıyla da bir söyleşi gerçekleştirecek. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nazım'ın Evinde Vera'nın Sofrasında' Sergisi Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement