Necip Fazıl Cihanbeyli'de Anıldı - Son Dakika
Yerel

Necip Fazıl Cihanbeyli'de Anıldı

Necip Fazıl Cihanbeyli\'de Anıldı

Türk Edebiyatının güçlü ismi Üstad Necip Fazıl Kısakürek, vefatının 31. yılında Konya’nın Cihanbeyli ilçesinde düzenlenen bir etkinlikle anıldı.

30.05.2014 18:00

Türk Edebiyatının güçlü ismi Üstad Necip Fazıl Kısakürek, vefatının 31. yılında Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde düzenlenen bir etkinlikle anıldı.

Cihanbeyli Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek'in vefatının 31.yılı dolayısıyla "Şiir dinletisi programı" düzenledi. Cihanbeyli Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen programa Cihanbeyli Kaymakamı Ahmet Gencer, Garnizon Komutanı Ömer Kaptan, Cihanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Satılmış, Emniyet Amiri Ali Harmancı, Milli Eğitim Müdürü Canip Küçükoğlu, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Okul Müdürü Ali Çıldır, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

2005 yılında başlattıkları bu programları geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Edebiyat Öğretmeni Mehmet Sıddık Büyükyıldız, "Bu yıl şiir dinletisi programlarının 9'uncusunu gerçekleştiriyoruz. Bugüne kadar organizasyonlarımızda emeği geçen öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi en kalbi duygularımla kutlar, onların şiirle örülü bir hayat sürmelerini temenni ederim" dedi.

Program Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi öğrencilerinin şiir dinletisiyle sona erdi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Necip Fazıl Cihanbeyli'de Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement