Sibel Güngör'ün ikinci kitabı "Neşeli Tabaklar"ın Zorlu Center Remzi Kitabevi'nde gerçekleşen imza günü, adı gibi neşeli ve eğlenceli görüntülere sahne oldu. Araştırmacı yazar, ekonomist ve toplum sağlığı uzmanı Sibel Güngör, ilk kitabında olduğu gibi ikinci kitabının gelirini de Koruncuk'a (Koruncuk Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı) bağışladı.
İlk kitabı "Bebeğimin Beslenme Kitabı" ile Türkiye'de ilk defa sağlıklı beslenmenin bebeklikten itibaren başlatılması gerektiğini vurgulayan yazar Sibel Güngör'ün ikinci kitabı "Neşeli Tabaklar"ın imza günü büyük ilgiyle karşılandı. Ünlü anne, baba ve çocuklarının da katıldığı, renkli sahnelerin yaşandığı imza günü, Zorlu Center Remzi Kitabevi'nde gerçekleşti. Güngör, ilk kitabında olduğu gibi bu kitabının gelirini Koruncuk Vakfı'na bağışlıyor.
"Sağlıklı beslenen bir toplum için önce çocukları eğitmeliyiz" diyen sağlıklı beslenme yazarı Güngör, bu yeni kitabı "Neşeli Tabaklar"da da 'sağlıklı olan sıkıcı değil ki' diyerek çocuklara sağlıklı beslenmeyi sevdiriyor. "Yemeyen çocuğu yediririm!", diyen Sibel Güngör: "Neşeli Tabaklar ile anne, babaların, çocuklarıyla birlikte mutfağa gireceğini" belirtiyor. Bu tabakların yapılışını gösteren bir dakikalık mini videoları sosyal medyada takipçileriyle paylaşan, kendisi de iki kız çocuk annesi olan yazar, Türk çocuklarının giderek şişmanladığını, sebzeden ve sağlıklı besinlerden uzaklaştığını, sağlıklı beslenme ve yemekler üzerine yoğun çalışmalar yaptığını söyleyerek, üçüncü kitabının da müjdesini verdi.
Sibel Güngör, bebek ve çocuk beslenmesinin yanında her ailenin mutfağında pişirebileceği hem ekonomik hem de sağlıklı yemekler üzerine çalışıyor. Klasik Türk yemekleri ve dünya mutfağı üzerine yemek pişirme ve hazırlama bilgisine sahip olan Güngör, aynı zamanda 'evde pişen yemeklerimizi nasıl daha sağlıklı yapabiliriz'i örneklerle ve tariflerle anlatıyor. - İSTANBUL
Son Dakika › Yerel › Neşeli Tabaklar' Koruncuk Vakfı'na - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?