Neü Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç ve Hayırseverler YÖK Başkanı Prof.Dr.Gökhan Çetinsaya'yı Makamında... - Son Dakika
Yerel

Neü Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç ve Hayırseverler YÖK Başkanı Prof.Dr.Gökhan Çetinsaya'yı Makamında...

Neü Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç ve Hayırseverler YÖK Başkanı Prof.Dr.Gökhan Çetinsaya\'yı Makamında...

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof.Dr.Gökhan Çetinsaya, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç ile Nevşehir Üniversitesine katkıda bulunan hayırseverlerden oluşan heyeti makamında kabul etti.

13.04.2012 12:33

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Nevşehir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç ile Nevşehir Üniversitesine katkıda bulunan hayırseverlerden oluşan heyeti makamında kabul etti.

NEÜ Rektörü Prof. Dr. Filiz Kılıç, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Erdoğan Çiçek ve hayırseverlerden oluşan heyet YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya'yı makamında ziyaret etti.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı Nevşehir Üniversitesinin kısa zaman içerisindeki gelişiminde göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı tebrik ederken, Nevşehirli hayırseverleri de Nevşehir Üniversitesi'ne yapmış oldukları desteklerden dolayı tebrik ederek teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç ise, Nevşehir Üniversitesi olarak hedeflerinin büyük olduğunu ve hayırseverlerin de destekleriyle bu hedeflere en kısa sürede ulaşmayı amaçladıklarını söyleyerek YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya'ya Nevşehir Üniversitesinde 2008-2012 yılları arasında yapılan çalışmalar ile 2017 yılına kadar planlanan çalışmaların yer aldığı dosyayı takdim etti.

Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya'ya üniversite öğretim elemanları tarafından yapılan el sanatı heykel takdiminden sonra ziyaret, toplu halde fotoğraf çektirilmesiyle son buldu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Neü Rektörü Prof.Dr.Filiz Kılıç ve Hayırseverler YÖK Başkanı Prof.Dr.Gökhan Çetinsaya'yı Makamında... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement