Nevşehir'e Yeni Atanan Öğretmenlere Uyum Eğitimi Semineri - Son Dakika
Yerel

Nevşehir'e Yeni Atanan Öğretmenlere Uyum Eğitimi Semineri

Nevşehir\'e Yeni Atanan Öğretmenlere Uyum Eğitimi Semineri

Nevşehir'e yeni atanan öğretmenlere 'Uyum Eğitimi' semineri düzenlendi.

13.09.2012 12:18

Nevşehir'e yeni atanan öğretmenlere 'Uyum Eğitimi' semineri düzenlendi. Seminerde öğretmenleri karanfille karşılayan İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, "Dünyanın en kutsal mesleği yapacaksınız ve geleceğimizi sizlere emanet ediyoruz." dedi.

Nevşehir Turizm Otelcilik ve Meslek Lisesi Uygulama Oteli konferans salonunda düzenlen semire, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve öğretmenliğe yeni başlayan öğretmenler katıldı.

Seminer öncesinde Nevşehir'e yeni atanan öğretmenlere karanfil dağıtarak kabak çekirdeği ikramında bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, Nevşehir'e yeni atanan öğretmenler sayesinde eğitimdeki başarının daha da artacağını söyledi.

Öğretmenlere görevlerinde başarılar dileyen Büyükfırat, "Öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslektir. Bu nedenle eğitimde başarının sağlanması için öğretmenlere büyük görevler düşmektedir." dedi.

Son atamalarda Nevşehir'e çeşitli branşlarda 141 öğretmen atamasının yapıldığını belirten Abdulgafur Büyükfırat, bu sayede öğretmen açığının ciddi oranda kapandığını vurguladı.

Büyükfırat "Dünyanın en kutsal mesleğini yapıyorsunuz. Aynı zamanda da dünyanın en zor mesleklerinden birisi. Bu mesleğini yaparken sevgi, hoşgörü ve saygı her zaman rehberiniz olsun. Unutmayın; geleceğimiz sizlere emanet ve yarının liderlerini sizler yetiştireceksiniz." diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nevşehir'e Yeni Atanan Öğretmenlere Uyum Eğitimi Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement