Newroz Turnuvasının Başarılı Takımları Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Newroz Turnuvasının Başarılı Takımları Ödüllerini Aldı

Newroz Turnuvasının Başarılı Takımları Ödüllerini Aldı

Batman Belediyesi, 5. Newroz Barış Turnuvası etkinliklerinde dereceye giren başarılı spor takımlarına düzenlenen bir kokteyl ile ödülleri verildi.

20.04.2014 11:59

Batman Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen kokteyle Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, HDP Batman İl Başkanı Mahmut Çiftçi, il genel ve belediye meclis üyeleri ile turnuvada dereceye giren başarılı spor takımları sporcuları ve antrenörleri katıldı.

Turnuvada birinci olan Keklikspor, ikinci olan Barışspor ve üçüncü olan Denge TV takımları ile turnuvanın en centilmen takımları olarak seçilen Keverzospor ile Rojevaspor takımları oyuncularına ödüllerini Eşbaşkanlar Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, HDP Batman İl Başkanı Mahmut Çiftçi, İl Genel Meclis Eşbaşkanı Salih Altun ve Belediye Kültür Müdürü Besim Bozkurt tarafından verildi. 

Dereceye giren sporcuların ödüllerinin verilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Eşbaşkan Gülistan Akel, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti.  “Başarılı sporcularla birlikte bir kokteylde buluşmanın kendileri açısından önemli olduğunu dile getiren Eşbaşkan Akel, “Batman gençliğini Newroz Barış Turnuvası gibi bir etkinlikte bir araya getirmek, gençliğin enerjisini, dinamizmini, dayanışma duygularını açığa çıkarmak, Batman Belediyesi olarak bizim için gerçekten anlamlı. Etkinlikte emeği geçen, yine bu etkinlikte bizimle birlikte olan tüm genç sporcu arkadaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum” dedi. 

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Newroz Turnuvasının Başarılı Takımları Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement