Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi Badminton'da İl İkincisi Oldu - Son Dakika
Yerel

Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi Badminton'da İl İkincisi Oldu

Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi Badminton\'da İl İkincisi Oldu

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde, Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi Badminton Kızlar Takımı il ikincisi oldu.

19.01.2014 14:39

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi Badminton Kızlar Takımı il ikincisi oldu.

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından okul sporları kapsamında gerçekleştirilen Zonguldak İl Birinciliği müsabakaları Kilimlide yapıldı.

İl finallerine Çaycuma Devrek Grubundan yenilgisiz olarak birinci sırada gelen Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi, il final gruplarında Ereğli Kadri Yılmaz Anadolu Lisesi ve Zonguldak Merkez Ticaret Meslek Lisesi ile oynadığı maçları kazandı. Grup birincisi olarak yarı finale çıkan okul, yarı finalde ise Ereğli Lisesi'ni mağlup ederek finale adını yazdırarak Zonguldak'ı bölge finallerinde temsil etmeyi garantiledi. Finalde Oktay Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi ile karşılaşan okul, çekişmeli geçen mücadeleden 3-2 mağlup ayrılarak Zonguldak ikincisi oldu. Okul, Türkiye Şampiyonası Bölge Gruplarında Zonguldak'ı Bilecik'te düzenlenecek müsabakalarda temsil edecek.

BAŞARILARINI KANTARCI'YLA PEKİŞTİRDİLER

Afranur Yazar, Hilal Ünlü, Şeyma Acar ve Aleyna Mutlu'dan oluşan Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi Badminton Kızlar Takımı, Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Kemal Saka ve okul yönetimiyle beraber İnşaat Yüksek Mühendisi Bülent Kantarcı'yı ziyaret ederek başarılarını pekiştirdi. Kantarcı, tüm takımı başarılarından dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Nihat Kantarcı Anadolu Lisesi Badminton'da İl İkincisi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement