Ninova Park Avm, Müşterilerine Audi Q3 Veriyor - Son Dakika
Yerel

Ninova Park Avm, Müşterilerine Audi Q3 Veriyor

Ninova Park Avm, Müşterilerine Audi Q3 Veriyor

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park, yeni bir kampanyaya daha imza attı.

20.08.2015 14:26

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Ninova Park, yeni bir kampanyaya daha imza attı. Müşteriler, 26 Aralık'ta yapılacak çekiliş ile Audi Q3 kazanma fırsatı yakalayacak.

Bölgenin önemli mağazalarını bünyesinde bulunduran Ninova Park AVM, kampanyalarına hız kesmeden devam ediyor. Ninova Park AVM, her 100 liralık alışverişe bir çekiliş hakkı olmak üzere müşterilerine Audi Q3 marka otomobil veriyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Ninova Park Alışveriş Merkezi Pazarlama ve Halkla İlişkiler Müdürü Sibel Yüce, 18 Ağustos-20 Aralık 2015 tarihleri arasında AVM'lerinde yer alan mağazalardan aynı gün içerisinde 100 lira ve katları tutarında alışveriş yapan ziyaretçilerin katılabileceği kampanyalarının 18 Ağustos'ta başladığını söyledi. Yüce, "Ninova Park'ta alışverişin keyfini sürün - Ninova Park'tan 4. yılında 4 dörtlük kampanya sloganı ile gerçekleştirilen kampanya çerçevesin de 1 adet Audi Q3 marka araç, 26 Aralık 2015 tarihinde bir şanslı müşterimize noter ve Milli Piyango huzurunda yapılacak olan çekiliş ile hediye edilecektir. Kampanyamız bir dönem (4 ay) olacak şekilde yürütülecektir. Katılımcı sayımız gün geçtikçe artıyor. Halkımızın yoğun ilgisinden mutluluk duymaktayız. Önümüzdeki dönemler de de bu tür kampanyaları sürekli yapacağız. Diyarbakır halkına hizmet etmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.

18 Ağustos'ta başlayan kampanya 20 Aralık'ta sona erecek, 26 Aralık'ta yapılacak çekilişle talihli arabasına kavuşacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ninova Park Avm, Müşterilerine Audi Q3 Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement